Presentkort

Skäm bort någon med en toppengåva!

Ett presentkort passar alltid bra att ge bort året runt. Beställ enkelt via webbhandel nedan.

Kanske känner du någon i Vetlandaområdet som fyller år? Är julen här och ingen julklapp införskaffad? Då har du ett bra läge att ge bort något som fler och fler upptäcker. En massagebehandling är en mycket uppskattad upplevelse. Och ja, det går helt bra att ta massage endast för att det är så skönt för kropp och själ.

Kanske din fru har önskat sig massage länge men du inte vet hur du skall ordna detta? Eller är det Mors Dag och du behöver en snabb present till mamma?

Då är ett presentkort det du behöver!

Beställ presentkort via Swish

Pris: 700 kr
Tid: Valfri behandling på 60 min.

Du beställer genom att swisha via QR koden nedan eller direkt till Swish: 123-016 53 73 samt fyller i och skickar in formuläret för presentkortsbeställning. Efter vi registrerat betalningen kommer ett digital presentkort skickas till den e-postadress du anger nedan. Vill du att vi skickar ett brev med ett presentkort tillkommer 20 kr för porto och kuvert. I tabellen nedan ser du enkelt vilken summa du skall swisha.

Du behöver inte veta vilken behandling du önskar just nu – jag hjälper dig eller den som får presentkortet att välja rätt!

Antal behandlingarPris e-post leveransPris pappersbrev
1700720
214001420
321002120
428002820
535003520
642004220
Köp ett presentkort till någon i Vetlanda, Ekenässjön, Sjunnen, Eksjö, Sävsjö eller Nässjö – alltid lika populärt!

1. Swisha din betalning

Scanna i Swishappen och ange summa enligt ovan.

2. Skicka in beställningsformuläret

  • Kunduppgifter / beställare

    Här anger du som köper presentkortet dina uppgifter.

  • Ange summan du swishar så vi kan identifiera din betalning enkelt. Glöm ej porto om du önskar att vi skickar som brev.
  • Skriv in när du betalade swish så vi enkelt kan identifiera din beställning!
  • Mottagare av presentkortet

    Ange uppgifterna för den som skall ta emot presentkortet via e-post samt ev adress om vi skall skicka på brev. Om brev tillkommer avgift för porto.

  • Presentkort gäller 1 år från datumet du betalade den. Använd Boka Direkt för att boka tid och hänvisa till presentkortet du köpt eller fått. Presentkort kan ej bytas mot pengar eller ges i retur. Dina uppgifter ovan används endast för att kunna genomföra din betalning och skicka presentkortet. När du går vidare samtycker du till dessa villkor.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.