Presentkort

Ge bort en present som uppskattas!

Ett presentkort passar alltid bra att ge bort året runt. Beställ enkelt via Swish nedan. Snabb leverans.

Kanske känner du någon i Vetlandaområdet som fyller år? Är julen här och ingen julklapp införskaffad? Då har du ett bra läge att ge bort något som fler och fler upptäcker. En massagebehandling är en mycket uppskattad upplevelse. Och ja, det går helt bra att ta massage endast för att det är så skönt för kropp och själ.

Kanske din fru har önskat sig massage länge men du inte vet hur du skall ordna detta? Eller är det Mors Dag och du behöver en snabb present till mamma? Alla hjärtans dag passar utmärkt att ge bort ett presentkort till din älskade partner.

Funderar du på detta? Då är det ett presentkort det du behöver!

Nu finns även 30 min klassisk massage – bra tips för presentkort.

Beställa presentkort via Swish – så här gör du…

Du väljer en summa som mottagaren sedan får välja valfri behandling ifrån (se priser). Det går använda presentkortssumman på flera behandlingar om summan räcker till flera. Mottagaren bokar enkelt sina tider via Boka Direkt i lugn och ro och refererar till presentkortet så löser vi resten smidigt!

Du beställer genom att swisha via QR koden nedan eller direkt till Swish: 123-016 53 73 samt fyller i och skickar in formuläret för presentkortsbeställning. Efter vi registrerat betalningen kommer ett digital presentkort i PDF-format skickas till den e-postadress du anger nedan.

Du kan även hämta ett presentkort likt på bilden till höger direkt från min lokal på Storgatan 13C om du vill – se öppettider eller kontakta mig för mer info.

Vill du att vi skickar ett brev med ett presentkort tillkommer 20 kr för porto och kuvert. Lägg då på 20 kr på din totala summa när du swishar.

Du behöver inte veta vilken behandling som skall utföras just nu – jag hjälper dig eller den som får presentkortet att välja rätt!

Köp ett presentkort till någon i eller runt Vetlanda, Ekenässjön, Sjunnen, Eksjö, Sävsjö eller Nässjö – alltid lika populärt!

1. Swisha din betalning

Scanna i Swishappen och ange summa du önskar ge bort (plus ev portokostnad 20 kr).

2. Skicka in presentkortsformuläret

  • Kunduppgifter / beställare

    Här anger du som köper presentkortet dina uppgifter.

  • Ange summan du swishar så vi kan identifiera din betalning enkelt. Glöm ej porto om du önskar att vi skickar som brev.
  • Skriv in när du betalade swish så vi enkelt kan identifiera din beställning!
  • Mottagare av presentkortet

    Ange uppgifterna för den som skall ta emot presentkortet via e-post samt ev adress om vi skall skicka på brev. Om brev tillkommer avgift för porto.

  • Presentkort gäller 1 år från datumet du betalade den. Använd Boka Direkt för att boka tid och hänvisa till presentkortet du köpt eller fått. Presentkort kan ej bytas mot pengar eller ges i retur. Dina uppgifter ovan används endast för att kunna genomföra din betalning och skicka presentkortet. När du går vidare samtycker du till dessa villkor.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

3. Invänta svar från oss

När du skickat in formuläret ovan samt swishat kommer vi att behandla din beställning så fort vi kan. Du kommer få kvitto samt presentkort skickas via e-post om inte annat önskas.