Gym i Vetlanda – hela listan

Vilka gym finns det i Vetlanda?

Här kommer jag fylla på med information om gym i Vetlanda för dig som söker efter någon plats att träna på. Vill du ha tips och råd med träning är jag utbildad personlig tränare och kan erbjuda personlig träning i hemmiljö. Jag är ej sammankopplad med dessa gym mer än att jag samlar ihop information om dem – du får själv upptäcka vad som passar dig bäst.

Hybrid Fitness

Med namnet ”Hybrid” som betyder blandning, mix etc så erbjuder vi ett brett koncept för att få just dig att känna dig välkommen till oss.
Vi jobbar med fokus på resultat, glädje och gemenskap i hälsans tecken.

Friskis & Svettis

Vem du än är och vad du än vill träna, är gymmet en plats för dig. I vårt välutrustade gym hittar du allt från kettlebells, skivstänger och andra typer av fria vikter till olika former av maskiner, löpband och mycket mer. I ditt medlemskap ingår två gyminstruktioner med tränare. Tillsammans skapar ni ett träningsprogram till just dig.

Bad & Gym – Vetlanda Kommun

I vårt gym hittar du moderna träningsredskap för att träna hela kroppen. Du tränar effektivt precis det du vill. Boka gärna en gyminstruktion för att göra träningen effektivare och roligare. Du kan även boka en personlig tränare (PT) som hjälper dig att nå dina mål.

Fitness24Seven Vetlanda

Välkommen till Fitness24Seven i Vetlanda Centrum. På detta gym kan du bland annat träna styrketräning och konditionsträning med moderna träningsmaskiner och fria vikter. Här finns också ett separat tjejgym. Gymmet i Vetlanda har, som alla våra gym, öppet dygnet runt för alla våra medlemmar, så att du kan träna när det passar dig.

Vetlanda Friskvårdcenter

Vetlanda Friskvårdcenter har två gym i Vetlanda – ett på Fabriksgatan och ett på Hydro Arena. På Fabriksgatan hittar du vår reception som är öppen under bemannade tider. Vår utrustning håller en väldigt hög kvalité i en fräsch miljö med en känsla av fabrikslokal samt kanske det viktigaste av allt – en trevlig och hjälpsam personal – som hjälper dig tillrätta och ser till att du kommer trivas hos oss.

Aromas Gym

Vårdcentralen Aroma har ett gym i sina lokaler i Vetlanda.

Träna med mig som din tränare?

Om du känner det är bättre för dig att träna i en lugnare miljö kan jag erbjuda personlig träning i hemmiljö.

Jag hjälper dig med pass som garanterat ger dig svett och förbränning utan att behöva besöka ett gym.

Aizhan Henrysson
Aizhan Henrysson

Utbildad medicinsk massage- & laserterapeut. Brinner för att hjälpa människor med hälsa och utveckling. Det bästa ligger framför!

Artiklar: 21